Postup přípravy receptu Citrónová polévka s krůtím masem:
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Máslo rozpustíme ve velkém hrnci a nakrájenou cibuli na něm osmahneme do sklovita. Krůtí řízky omyjeme a nakrájíme na drobné nudličky. Maso dohněda opečeme s cibulí, zalijeme drůbežím bujónem a dáme vařit. Rýži nasypeme do polévky a necháme 5 minut pomalui vařit. Ochutíme solí, pepřem a muškátových oříškem. Vejce rozkvedláme s citrónovou šťávou. Polévku odstavíme a zamícháme do ní rozkvedlaná vejce. Meduňku omyjeme a osušíme. Polévku nalijeme na nahříté polévkové talíře a posypeme meduňkou.
Fotky receptu Citrónová polévka s krůtím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!