Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Citronový losos

fotka Citronový losos
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Citronový losos:

500 g lososího filetu s kůží  | 3 citrony  |  rozmarýn  |  zelená petrželka  |  sůl, pepř  |  tymián  |  olivový olej  | 40 g másla

Postup přípravy receptu Citronový losos:

Lososa na straně bez kůže osolíme a potřeme směsí čerstvě umletého pepře, pár lístků rozmarýnu, pár snítek petrželky, pár snítek tymiánu - vše jemně usekané nebo utřené v hmoždíři, plus šťávy z jednoho citronu. Vložíme do zapékací misky s trochou olivového oleje, kůží dolů, obložíme dvěma citrony nakrájenými podélně na díly, mezi ně zastrkáme pár snítek rozmarýnu a tymiánu. Rybu shora poklademe ještě plátky másla a dáme do dobře vyhřáté trouby. Můžete trochu podkápnout suchým bílým vínem, ale není to nutné. Pečeme 25 - 30 minut, v mezičase přelijeme výpekem, stačí jednou.


Fotky receptu Citronový losos:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Citronový losos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !