1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka
| 250 g ztuženého tuku
| 6 tyčinek ledových kaštanů
| 1 balení madlí nebo ořechů na ozdobu
Postup přípravy receptu Čoko-karamelové košíčky:
Plechovku s mlékem vaříme pomalu hodinu a půl ve vodě, poté necháme zchladnout (doporučuji vařit den předem, protože chladnutí trvá dlouho). Poté si ztužený tuk a ledové kaštany rozpustíme ve vodní lázni.
Připravíme si papírové košíčky, na dno nalijeme trochu čokoládové hmoty, necháme zatuhnout a pak na hmotu dáme lžičku karamelového mléka z plechovky a zalijeme opět čokoládou.
Navrch dáme mandle nebo ořechy.
Fotky receptu Čoko-karamelové košíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!