4 ks Vejce
| 150 g Krupicového cukru
| 150 g nastrouhaných jader vlašských ořechů
| 80 g nastrouhaných piškotů
| 1 ks hotová čokoládová poleva
| 1 ks smetana na šlehání
Postup přípravy receptu Čokoládové srdce:
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme ořechy smíchané s piškoty a nakonec tuhý sníh. Těsto vložíme do silikonové formy ve tvaru srdce o průměru 26 cm (nebo do normální formy či formy na biskupský chlebíček o podobné velikosti - když nemáme silikonovou formu, formu vymažeme a vysypeme) a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 25 minut. Vychladlé čokoládové srdce potřeme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout, před podáváním zdobíme šlehačkou.
Dobrou chuť.
Fotky receptu Čokoládové srdce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!