Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čokoládový korpus

fotka Čokoládový korpus
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Čokoládový korpus:

120 g máslo  | 6 vejce  | 120g čokoláda  | 3 lžíce mléko  | 1 lžíce kakao  | 150 g polohrubá mouka  | 1/2 prášek do pečiva

Postup přípravy receptu Čokoládový korpus:

Utřeme máslo s cukrem, přidáme žloutky a ušleháme do pěny. Přidáme rozpuštěnou čokoládu, mléko, kakao, mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Pečeme ve středně vyhřáté troubě ve formě o průměru 21 cm asi 45 minut.


Fotky receptu Čokoládový korpus:

Čokoládový korpus
Čokoládový korpus
Čokoládový korpus
Fotky vložil: Dadulina,ivanao 
Hodnocení receptu Čokoládový korpus
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle