Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cordon bleu

fotka Cordon bleu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Cordon bleu:

8 plátků telecí maso (1 plátek= 50g)  | 240 g šunka  | 240 g sýr eidam  |  sůl, mletá paprika  | 400 g čerstvá strouhanka  | 2 ks vejce  |  mouka na obalení  |  olej na smažení  | 1  | 1

Postup přípravy receptu Cordon bleu:

Omyté a osušené maso rozkrájíme na padesátigramové plátky a paličkou je rozklepeme natenko. Do šunky zabalíme plátkový sýr a položíme na plátek masa. Druhým plátkem přikryjeme. Pořádne masa přitlačíme a okořeníme. Takto připravené maso obalíme v mouce, poté ve vyšlehaném osoleném vajíčku a nakonec ve strouhance.


v pánvi rozpálíme olej (musí ho být dost, tak na 2 až 3 prsty vysoko), vložíme řízek a pomalu smažíme při střední teplotě. Lehce otáčíme z obou stran tak, aby byl povrch pěkně křupavý.
Když maso vyndáme, osušíme ho na papíru či ubrousku, aby se zbavil přebytečného tuku. Na talíři můžeme polít rozehřátým máslem.


Podáváme se zeleninou a s hranolky.


Fotky receptu Cordon bleu:

Cordon bleu
Cordon bleu
Cordon bleu
Cordon bleu
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Cordon bleu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !