Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Cso koggi bokum :
500 g hovězího zadního masa
| 500 g čerstvých hub
| 2 ks stroužky česneku
| 1 lžička moučkového cukru
| 2 lžičky sojové omáčky
| 1 ks cibule
| 4 lžíce solamylu
| 2 lžíce vody
| špetka soli
| 1 lžička chilli koření
| 200 ml vývaru
Postup přípravy receptu Cso koggi bokum :
Omyté a nakrájené maso na malé kousky smícháme s česnekem nakrájeným na tenké plátky, s cukrem, solí, chilli a sójovou omáčkou. Směs necháme v chladu 1 hodinu rozležet. Na dvou lžících oleje osmahneme očištěné a pokrájené houby až pustí vodu a odstavíme. Na zbylém oleji prudce orestujeme masovou směs, přidáme drobně nasekanou cibuli a houby, podlijeme vývarem a dusíme zvolna pod poklicí doměkka. Šťávu zahustíme solamylem rozpuštěným ve vodě a ještě krátce povaříme. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Cso koggi bokum :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!