Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cso koggi bokum

fotka Cso koggi bokum
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Cso koggi bokum :

500 g hovězího zadního masa  | 500 g čerstvých hub  | 2 ks stroužky česneku  | 1 lžička moučkového cukru  | 2 lžičky sojové omáčky  | 1 ks cibule  | 4 lžíce solamylu  | 2 lžíce vody  |  špetka soli  | 1 lžička chilli koření  | 200 ml vývaru

Postup přípravy receptu Cso koggi bokum :

Omyté a nakrájené maso na malé kousky smícháme s česnekem nakrájeným na tenké plátky, s cukrem, solí, chilli a sójovou omáčkou. Směs necháme v chladu 1 hodinu rozležet. Na dvou lžících oleje osmahneme očištěné a pokrájené houby až pustí vodu a odstavíme. Na zbylém oleji prudce orestujeme masovou směs, přidáme drobně nasekanou cibuli a houby, podlijeme vývarem a dusíme zvolna pod poklicí doměkka. Šťávu zahustíme solamylem rozpuštěným ve vodě a ještě krátce povaříme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Cso koggi bokum :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cso koggi bokum
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !