Použité suroviny receptu Cuketová kremžská hořčice :
1 malý kelímek kremžské hořčice
| 130 g cukru krupice
| 2 lžičky černého pepře
| 1 dcl octu
| 1 dcl rostlinného oleje
| trochu soli
| pár stroužků česneku
| 250 ml vody
| 10 dkg křenu
| 3 zelené papriky
| 2 kg cukety
Postup přípravy receptu Cuketová kremžská hořčice :
Cuketu, papriky a nastrouhaný křen zalijeme 1/4 litrem vody a 30 minut dusíme. Česnek jemně utřeme se solí, přidáme ho s olejem, octem, pepřem, cukrem a kelímkem kremžské hořčice k podušené cuketě a ještě 10 minut spolu vaříme. Po vychladnutí rozmixujeme. Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut při 80°C.
Fotky receptu Cuketová kremžská hořčice :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!