Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.11. 2025
Dnes má svátek Bohdan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ďábelská hovězí polévka

fotka Ďábelská hovězí polévka
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ďábelská hovězí polévka:

300 g kuřecího masa  | 200 g hovězího masa bez kosti  | 200 g kořenové zeleniny  | 100 g zelí  | 150 g pórku  | 1 cibule  | 20 g feferonek  | 20 g sušených hub  | 100 g oleje  |  sůl  | 50 g špaget  | 1 vejce  | 2 str. česneku  |  pepř celý  | 3 l vody  |  tabasco

Postup přípravy receptu Ďábelská hovězí polévka:

Hovězí maso dáme vařit do osolené vody spolu s celým pepřem a cibulí. Po 2 hodinách přidáme kuřecí maso a očištěnou zeleninu. Až je zelenina i maso uvařené, vývar přecedíme. Zvlášť uvaříme nalámané špagety. Sušené huby namočíme a povaříme. Vařené maso nakrájíme na nudle. Vejce necháme srazit ve vývaru, přidáme uvařené nakrájené maso, špagety, česnek rozetřený se solí, vařené houby a nadrobno nakrájené feferonky. Uvařenou zeleninu nakrájíme, osmahneme na oleji a vložíme do polévky. Nakonec dochutíme tabaskem a můžeme podávat.


Fotky receptu Ďábelská hovězí polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ďábelská hovězí polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !