Použité suroviny receptu Ďábelská treska na olivách:
4 porce filé z tresky
| 1-2 cibule
| 150 g slaniny
| 1 červená paprika
| dle potřeby zelené olivy
| dle potřeby bílé víno
| dle chuti pikantní kečup
| 2 chilli papričky
| 150 g strouhaného sýra
| dle chuti podravka
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Ďábelská treska na olivách:
Dno zapékací misky vyložíme plátky slaniny, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na ni rozložíme filé. Okořeníme podravkou a osolíme. Pak vše poklademe nakrájenou červenou paprikou, na kolečka nakrájenými olivami, zalijeme bílým vínem, přidáme kečup a jemně nasekané chilli papričky. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve středně vyhřáté troubě. Krátce před dokončením odkryjeme a posypeme strouhaným sýrem. Necháme ještě zapéct, aby sýr vytvořil kůrčičku. Příloha - brambory.
Fotky receptu Ďábelská treska na olivách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!