Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ďábelská zapečená treska

fotka Ďábelská zapečená treska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Ďábelská zapečená treska:

4 ks rybího filé  | 2 ks papriky  | 2 lžíce Rama Créme Bonjour kostka  |  sůl a pepř podle chuti  |  hořčice  |  citronová šťáva  | několik stroužků česneku  |  petrželka  |  dobromysl nebo oregano  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Ďábelská zapečená treska:

Porce rybího filé osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku vytřeného tukem. Posypeme dvěmi nakrájenými paprikami, plátky česneku podle chuti, lžící nasekané petrželky, lžičkou dobromysli a nakonec trochou strouhanky a vločkami ze dvou lžicek Ramy. Upečeme dozlatova. Jako příloha jsou nejlepší brambory.


Fotky receptu Ďábelská zapečená treska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ďábelská zapečená treska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !