Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ďábelské mašle

fotka Ďábelské mašle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ďábelské mašle:

500 g těstovin  | 2 feferonky  | 100 g naložených nebo sušených rajčat  | 250 g anglické slaniny  | 1 stroužek česneku  | 350 ml masového vývaru  | 3 lžíce rajského protlaku  | 100 g černých oliv  | dle potřeby: čerstvou bazalku na zdobení  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Ďábelské mašle:

Těstoviny uvařte. Feferonky omyjte, rozkrojte a zbavte semínek a nakrájejte na proužky. Rajčata nakrájejte na kostičky. Slaninu nakrájejte na nudličky a opečte na pánvi spolu s prolisovaným česnekem a feferonkami. Zalijte vývarem, přidejte rajčata a vařte 5 minut. Přimíchejte rajský protlak, polovinu oliv, opepřete a osolte. Uvařené, teplé mašličky rozdělte na talíře a zalijte omáčkou. Ozdobte zbylými olivami a lístky bazalky.


Fotky receptu Ďábelské mašle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ďábelské mašle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles