Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dančí maso na víně

fotka Dančí maso na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Dančí maso na víně:

5 dl dezertního červeného vína  | 1 hřebíček  | 2 zrnka pepře  | 600 g dančího masa z kýty  | 100 g slaniny  | dle chuti: sůl a mletý pepř  | 2 lžíce brusínkového kompotu  | 2 mladé cibulky  | 4 zrnka jalovce

Postup přípravy receptu Dančí maso na víně:

Víno uvaříme s hřebíčkem a celým pepřem. Do vychladlého vložíme odblaněné omyté maso a necháme odležet 2 až 3 dni. Před přípravou maso vyndáme a prošpikujeme proužky slaniny. Zbytek slaniny rozškvaříme na pekáči, vložíme maso, prudce opečeme ze všech stra n, osolíme, okořeníme mletým pepřem a tlučenými jalovci, podlijeme vínem, v kterém bylo namočené maso, a pečeme. Když je maso téměř měkké, do šťávy zamicháme brusinkový kompot, mladé cibulky drobně nakrájené a dopečeme.



Fotky receptu Dančí maso na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dančí maso na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !