6 šálků na cappucino
| 350 g piškotové buchty
| 300 ml černé kávy
| 3 lžíce cukru
| 100 g strouhané čokolády
| 50 g oříšků podle vaší chutě (my dáváme mandle)
| 1 kelímek smetany na šlehání
Postup přípravy receptu Dezert Cappucino:
Recept je rozdělen na dva dny, aby všechno nasáklo báječnou chuťí kávy.
Den předem:
Rozmístěte polovinu piškotové buchty na dno šálků. Smíchejte kávu a lžíci cukru a polovinu směsi nakapejte na piškot. Posypte čokoládou a ořechy a všechny vrstvy z opakujte, asi 1 cm okraje nechte volný.
Den D:
Zbylý cukr vyšlehejte se šlehačkou (můžete tam dát i fixátor), rozdělte do šálků a posypte zbylou čokoládou.
Fotky receptu Dezert Cappucino:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!