Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dezert šéfkuchaře

fotka Dezert šéfkuchaře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Dezert šéfkuchaře:

1 ks Maggi bramborová kaše  | 1 ks rumových pralinek  | 50 g Nestlé Gold Flakes  | 1 ks vejce  | 300 ml vody  | 2 lžíce cukru  | 50 g másla  | 100 g malin  | 2 lžíce Nestlé Nesquik  | 400 ml vody  | 50 g krupice  | 150 g hrubé mouky

Postup přípravy receptu Dezert šéfkuchaře:

Ve větší míse smícháme MAGGI bramborovou kaši s vodou, moukou, krupicí, solí, vejcem a vypracujeme těsto. Bramborové těsto necháme chvíli odpočinout. Z těsta tvoříme mokrýma rukama placičky, do kterých jednotlivě balíme rumové pralinky, přitom dáváme pozor, aby se nepoškodily. Připravíme si vyšší hrnec s vařící vodou a pařáček, na který vystříhneme papír na pečení a pomažeme ho máslem. Knedlíčky dáme na pařáček s papírem a vaříme pod pokličkou asi 15 minut. Uvařené knedlíky vyndáme a obalíme je v rozdrcených Gold Flakes Nestlé. Čerstvé maliny krátce prohřejeme na přepuštěném másle, přidáme pár kapek rumu, trochu cukru a ihned podáváme s knedlíčky.


Fotky receptu Dezert šéfkuchaře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dezert šéfkuchaře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !