Použité suroviny receptu Dip ze sýra, hrušky, smetany s bazalkou:
3 lžíce citr. šťávy
| 150 g zakys. smetany
| 1 hruška
| 2 šalotky
| sůl a bílý pepř
| 100 g gorgonzoly
| 1/2 svazku bazalky
Postup přípravy receptu Dip ze sýra, hrušky, smetany s bazalkou:
Hrušku oloupeme. Šalotku i hrušku nakrájíme na drobné kostičky, v misce smícháme a zakápneme citronovou šťávou. Bazalku nakrájíme na nudličky.
Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou dohladka a utřeme se zakysanou smetanou. Pak do směsi přimícháme hrušku, šalotku a bazalku. Podle chuti omáčku osolíme a opepříme. Podáváme lehce vychlazené.
Fotky receptu Dip ze sýra, hrušky, smetany s bazalkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!