Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Divočák na rybízu:
500 g divočáka (může být i hovězí svíčková)
| pepř, sůl,
| 1/2 l červeného vína
| 1 celer
| mrkev
| petržel
| slanina
| Omáčka: rybízová marmeláda
| citron
| pomeranč
| zázvor
| sušená citronová kůra
Postup přípravy receptu Divočák na rybízu:
Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 1/2 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme. Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme šťávou z 1 citronu a 1 pomeranče, přidáme špetku zázvoru a pokrájenou citronovou kůru. Maso nakrájíme na plátky a poléváme pikantní omáčkou.Příloha:jemný karlovarský knedlík, smetanové noky nebo brambor.
Fotky receptu Divočák na rybízu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!