Použité suroviny receptu Jidáše a skořicoví ježci:
250 ml mléka
| 500 g poloh.mouky
| 70 g krup.cukru
| 30 g droždí
| 2 žloutky
| 100 g másla
| sůl
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Jidáše a skořicoví ježci:
Já toto všechno naházím do pekárny kromě jednoho vejce, to je na potření. Nastavím program těsto a nechám zpacovat. Potom si z tšsta ukrajuji kousky, které vyvalím na hada asi 20 cm dlouhého a roluji do spirály. Dám na plech, pomažu vajíčkem. Z tohoto těsta vyválím plát posypu skořicí a vanil. cukrem, stočím jako závin a rozkrájím na 2 cm kousky. Na plechu pomažu vajíčkem a dám péct při 160°C asi 20 minut.
Fotky receptu Jidáše a skořicoví ježci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!