Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grahamový chléb z domácí pekárny

fotka Grahamový chléb z domácí pekárny
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Grahamový chléb z domácí pekárny:

350 ml vody  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce jablečného octa  | 300 g pšeničné mouky tmavé chlebové  | 100 g žitné mouky tmavé chlebové  | 100 g pšeničné mouky celozrnné  | 2 lžičky soli  | 1 lžička cukru  | 1 lžička kmínu  | 1 lžička sušeného droždí, nebo 1/3 kostky čerstvého droždí

Postup přípravy receptu Grahamový chléb z domácí pekárny:

Nejdříve dáme do pečící nádoby tekuté ingredience, potom dáme mouky a do jednoho rohu dáme sůl, do dalších rohů cukr a kmín. Uprostřed mouky uděláme důlek a do něho nasypeme droždí.
Po zvukovém signálu můžeme přidat slunečnicová semínka /1-2 lžíce/.
Pekárnu zapneme na základní program, kůrka tmavá.


Fotky receptu Grahamový chléb z domácí pekárny:

Grahamový chléb z domácí pekárny
Grahamový chléb z domácí pekárny
Grahamový chléb z domácí pekárny
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Grahamový chléb z domácí pekárny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !