Vložil: | zimolka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 23 |
|
|
Použité suroviny receptu Domácí prejt:
1 kg libového vepřového bůčku
| 1 l vody
| 10 rohlíků
| 5 stroužků česneku
| 1 cibule
| sůl
| majoránka
| pepř
| 1 velká játrová paštika
| sádlo
Postup přípravy receptu Domácí prejt:
Bůček uvaříme do měkka ve slané vodě do níž přidáme rozkrájenou cibuli. Měkký bůček vyjmeme a do vývaru namočíme rozkrájené rohlíky. Vychladlý bůček vykostíme, umeleme, přidáme česnek utřený se solí, pepř, majoránku, rozmočené rohlíky, játrovou paštiku a směs promícháme, aby v ní nebyly kousky. Dle potřeby dochutíme kořením nebo solí. Směs vložíme do vymaštěného plechu a zapečeme v troubě, až se na povrchu utvoří kůrčička.
Fotky receptu Domácí prejt:
Fotky vložil: BADAČA,evabel,lemurka,Torta,alenab,evulaS33