2 kg jablek bez slupky a jadřince
| 2 l vody
| 0,5 kg uvařené mrkve
| 2 ks vanilkové pudinky
| 30 dkg cukr
Postup přípravy receptu Domácí přesnídávka:
Jablka uvaříme ve vodě, poté vodu slejeme a uvaříme v ní vanilkové pudinky spolu s cukrem. Rozmixujeme mrkev, jablka a spolu s uvařeným pudinkem vše v hrnci vaříme do
zhoustnutí. Ještě horkou přesnídávku plníme do předem vymytých skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut při 180 stupních.
Ovoce můžeme libovolně obměňovat - meruňky, švestky, broskve.
Přesnídávka je lehká. Dětem chutná a nejen jim.
Dobrou chuť.
Fotky receptu Domácí přesnídávka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!