Korpus :
Prosátou hrubou mouku s kakaem smícháme s 20g oříšků. Žloutky vyšleháme za za postupného přidávání 100g cukru do pěny. Z bílků, citronové šťávy a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do žloutkové směsi vmícháme moučnou směs a poté i sníh. Těsto naplníme do vymazané a vysypané formy. Pečeme 25 minut při 180°C. Necháme vychladnout.
1. vrstva :
V kastrolu rozehřejeme 30g másla. Přisypeme prosátou hladkou mouku a za stálého míchání připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji mlékem, prošleháme a bešamel za stálého míchání vaříme na mírném ohni, dokud není hustý jako kaše. Za častého míchání ho necháme vychladnout. Zbylé změklé máslo (130g) vyšleháme s 100g moučkového cukru a po částech do něj všleháme vychladlý bešamel. Přisypeme 50g mletých oříšků a kávu. Promícháme a necháme v ledničce 30-40 minut tuhnout.
2. vrstva :
Vyšleháme smetanu se ztužovačem dohusta.
Vychladlý korpus potřeme vrstvou kávového krému, na něj rozetřeme šlehačku, kterou posypeme čokoládou, a dort necháme v chladu alespoň hodinu tuhnout.