Postup přípravy receptu Dřevorubecký segedinský guláš:
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, mírně opepříme a promícháme. V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, vhodíme nadrobno nakrájenou slaninu, rozškvaříme ji, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a lehce ji osmahneme. Pak vhodíme maso, za stálého míchání osmahneme, přidáme papriku, opět promícháme a hned zalijeme horkým vývarem z masoxu nebo vodou. Přivedeme k varu, přidáme plátky česneku, kmín, překrájené a předem propláchnuté zelí. Uzavřeme poklicí a dusíme půl hodiny. Pak necháme dojít, sejmeme poklici, zahustíme smetanou, v níž jsme rozmíchali mouku a za stálého míchání povaříme. Dosolíme a můžeme přidat i dvě lžíce kečupu.
Fotky receptu Dřevorubecký segedinský guláš:
Fotky vložil: Natural,MichelePrg,piskotik,damami,Bezinka