Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drobenková buchta s tvarohem

fotka Drobenková buchta s tvarohem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Drobenková buchta s tvarohem:

50 dkg polohrubé mouky  | 20 dkg másla  | 20 dkg cukru  | 1 celé vejce  | 1 prášek do pečiva  | 1 vanilkový cukr  | Náplň:  | 50 dkg tvarohu  | 2 celá vejce  | 0,5 l mléka  | 2 vanilkové cukry  | 10 dkg rozinek

Postup přípravy receptu Drobenková buchta s tvarohem:

Smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Přidáme vejce a vlažné rozpuštěné máslo. Uděláme drobenku.
Náplň: Tvaroh rozmícháme s cukrem a vejci. Přidáváme mléko a pomocí mixéru rozmixujeme. Až bude tvaroh bez hrudek, zamícháme rozinky.
Na plech vyložený pečícím papírem dáme polovinu drobenky. Pomocí naběračky na drobenku nalijeme řídký tvaroh a snažíme se rozmístit rozinky po celé ploše. Nahoru dáme druhou polovinu drobenky. Pečeme při 180 stupních asi hodinu dokud nezrůžoví.


Fotky receptu Drobenková buchta s tvarohem:

Drobenková buchta s tvarohem
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Drobenková buchta s tvarohem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !