Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Drobné rybky smažené po italsku:
1 kg drobných ryb - bělice, okoun
| 3 vejce
| 80 g oleje
| 1 lžíce sekané čerstvé bazalky
| špetka rozmarýnu
| podle chuti a potřeby: sůl, hladká mouka, bílé víno
Postup přípravy receptu Drobné rybky smažené po italsku:
V misce smícháme mouku s olejem, vejcem, bazalkou, rozmarýnem a solí. Umícháme hladké těstíčko, které rozředíme trochou vína. Rybky očistíme, osolíme, obalíme v těstíčku a na oleji smažíme do zlatova.
Fotky receptu Drobné rybky smažené po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!