Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží játra na anglické slanině v alobalu

fotka Drůbeží játra na anglické slanině v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Drůbeží játra na anglické slanině v alobalu:

1 porek  | 400 g drůbežích jater  | 100 g malých rajčátek  | 8 plátků anglické slaniny  |  pepř a sůl  |  alobal

Postup přípravy receptu Drůbeží játra na anglické slanině v alobalu:

Alobal nastříháme na stejně velké obdélníky a vytvarujeme z nich mističky.
Pórek očistíme a nakrájíme na delší špalíčky. Podélně je nařízneme a rozebereme na jednotlivé vrstvy, kterými vyložíme alobal.
Játra očistíme, opláchneme a osušíme. Rajčátka omyjeme. Játra podle potřeby nakrájíme.
Na pórek v alobalových miskách položíme plátky anglické slaniny, játra, rajčátka. Vše podle chuti opepříme.
Alobal uzavřeme, balíčky položíme na rozpálený gril a pečeme asi 10 minut podle chuti propečenosti.
Hotová játra osolíme a podáváme například s bílým pečivem.



Fotky receptu Drůbeží játra na anglické slanině v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra na anglické slanině v
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !