Použité suroviny receptu Drůbeží játra na houbách s černým pivem:
400 g drůbežích jater
| 100 g salámu junior
| 50 g tuku
| 1 dl černého piva
| 1 cibule
| 150 g hub
| 1/2 lžičky sladké papriky
| 1 str. česneku
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Drůbeží játra na houbách s černým pivem:
Drůbeží játra nakrájíme na větší kousky a orestujeme na rozpáleném tuku. Přidáme nakrájenou cibuli, sladkou papriku, rozetřený česnek, pepř a osmahneme.
Přidáme houby nebo žampiony, podlijeme pivem a dusíme doměkka. Nakonec přidáme nakrájený salám a prohřejeme.
Podáváme s chlebem nebo bramborem.
Fotky receptu Drůbeží játra na houbách s černým pivem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!