Vložil: | Handale |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Drůbeží játra na kari s rýží :
300 g -400 g drůbežích jater
| 1/4 l smetany ke šlehání
| 1 ks porek
| 2 -3 lžíce bílého vína
| dle chuti kari
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| olej
Postup přípravy receptu Drůbeží játra na kari s rýží :
Na pánvi rozehřejeme olej a játra nakrájená na kostičky orestujeme. Přidáme kari a zalijeme trochou vína. Vaříme pět minut. Přidáme nakrájený pórek a zalijeme smetanou. Chvilku povaříme.
Dochutíme solí a pepřem. Příloha-rýže.
Fotky receptu Drůbeží játra na kari s rýží :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!