Vložil: | Veronine |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Drůbeží játra po benátsku:
500 g drůbežích jater
| 500 g cibule
| 100 ml bílé víno
| 100 ml bujon
| 1 lžíce ocet balsamico
| olej,sůl,pepř,špetka cukru
Postup přípravy receptu Drůbeží játra po benátsku:
Játra spaříme vroucí vodou a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na plátky. Na oleji zprudka orestujeme játra, pak je vyndáme a do výpeku dáme cibuli. Osolíme, opeříme, zalijeme vínem a vývarem a asi 10 minut dusíme. Vrátíme játra, zakápneme balzamicovým octem a dochutíme solí, špetkou cukru. Drůbeží játra po benátsku podáváme s rýží nebo brambory.
Fotky receptu Drůbeží játra po benátsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!