Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Drůbeží játra po selsku

fotka Drůbeží játra po selsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Drůbeží játra po selsku:

500 g drůbežích jater  | 2 lžíce hladké mouky na obalení  | 1 velká cibule  | 2 zelené papriky  | 2 větší rajčata  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  |  sůl  |  mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Drůbeží játra po selsku:

Játra pečlivě zbavíme blanek, omyjeme a osušíme. Nakrájíme je na menší kousky a lehce obalíme v hladké mouce.
Cibuli oloupeme, papriky s rajčaty omyjeme. Z paprik odstraníme semínka. Cibuli překrojíme nejprve na čtvrtiny a poté nakrájíme na silnější plátky. Papriky nakrájíme na středně silné nudličky, rajčata na měsíčky.
V pánvi rozehřejeme olej a kousky jater obalených v mouce na něm společně s cibulí orestujeme dozlatova.
Do pánve přidáme papriky a po chvilce rajčata a máslo. Směs přiklopíme a velmi krátce podusíme. Poté ji dochutíme solí a pepřem a odstavíme. Podáváme s dušenou rýží nebo vařenými brambory.


Fotky receptu Drůbeží játra po selsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra po selsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !