Použité suroviny receptu Drůbeží játra se žampiony a zeleninou:
500 g drůbežích jater
| 250 g žampionů
| 1 cibule
| 4 lžíce másla
| pepř
| hladká mouka
| 5 menších vařených mrkví
| 250 g sterilovaných fazolových lusků
| 3 lžíce bílého vína
Postup přípravy receptu Drůbeží játra se žampiony a zeleninou:
Játra a žampiony očistíme, nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na proužky. Máslo rozehřejeme a na něm cibuli orestujeme dozlatova.
Přidáme játra a žampiony, opepříme a opékáme 5 minut.
Mouku rozšleháme s vodou a vínem, tím polijeme játra a dusíme doměkka.
Mrkev nakrájíme na kolečka a spolu s fazolovými lusky vmícháme k játrům. Nakonec osolíme.
Fotky receptu Drůbeží játra se žampiony a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!