Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.11. 2025
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Drůbeží játra se žampióny na rožni

fotka Drůbeží játra se žampióny na rožni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:

400 g drůbežích jater  | 50 g anglické slaniny  |  mletý pepř  | 100 g  |  hlaviček žampiónů  |  sůl  | 2 lžíce másla  | 4 lžíce bílého vína

Postup přípravy receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:

Játra pokrájíme na kousky, opepříme a napichujeme střídavě se srolovanými plátky anglické slaniny a osolenými hlavičkami žampiónů na kovové jehlice. Vše pokapeme rozehřátým máslem a opékáme na rožni. Játra před dokončením osolíme a pokapeme trochou bílého vína. Podáváme s vařenými brambory pokapanými máslem.


Fotky receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží játra se žampióny na rožni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky