Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drůbeží rizoto s oblohou

fotka Drůbeží rizoto s oblohou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Drůbeží rizoto s oblohou:

3 lžíce másla  | 1 menší cibule  | 150 g drůbežích jater  |  sůl  |  mletý pepř  | 250 g drůbežího masa  | 1,5 dl vývaru z drůbeže  | 150 g žampionů  | 500 g dušené rýže  | 80 g strouhaného sýra  | 1 petrželová nať

Postup přípravy receptu Drůbeží rizoto s oblohou:

Na másle ozlatíme nadrobno nakrájenou cibuli, podusíme na ní na kostičky rozkrájená játra, osolíme, opepříme a přidáme pokrájené vařené drůbeží maso a žampiony podušené ve vývaru. Tuto směs lehce vmícháme do dušené rýže a v zapékací míse v troubě prohřejeme. Při podávání nabíráme rizoto naběračkou, kterou jsme namočili do vlažné vody, a vzniklé kopečky sypeme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.
Doplňujeme sezonním zeleninovým salátem.


Fotky receptu Drůbeží rizoto s oblohou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Drůbeží rizoto s oblohou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !