Použité suroviny receptu Drůbeží srdíčka na kari s rajčaty:
600 g drůbežích jater se srdíčky
| 1 cibule
| 3 nakyslá jablka
| 20 g másla
| dle chuti: kari koření
| dle chuti: citrónová šťáva a sůl
Postup přípravy receptu Drůbeží srdíčka na kari s rajčaty:
Játra se srdíčky očistíme a opereme. Okapané překrájíme na kousky. Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na tenounké plátky. Zpěníme cibuli, přidáme játra se srdíčky a zprudka opečeme. Přidáme jablka, kari koření a pod pokličkou krátce podusíme. Na závěr dochutíme solí.
Fotky receptu Drůbeží srdíčka na kari s rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!