Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Drůbeží vnitřnosti na sádle:
50 dkg kuřecích vnitřností
| 2 lžíce sádla
| 1 lžíce sójové omáčky
| 1 lžička máčeného škrobu
| 10 dkg očištěných žampiónů
| špetka cukru, pár kapek octa, soli, Wei-su
| 1 naběračka vývaru
Postup přípravy receptu Drůbeží vnitřnosti na sádle:
Kuřecí játra, srdce, plíce a žaludky vaříme asi 20 minut ve vývaru. Vařené vnitřnosti necháme okapat a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi osmahneme nakrájené žampióny, přidáme vnitřnosti, sůl, Wei-su, a restujeme. Nakonec přidáme sójovou omáčku, vývar a několik kapek octa. Vše zamícháme a zahustíme máčeným škrobem.
Fotky receptu Drůbeží vnitřnosti na sádle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!