Použité suroviny receptu Drůbeží vývar s fazolovou sedlinou:
1,5 l slepičího vývaru
| 60 g cukrového hrášku
| čerstvé bylinky (kebrlík)
| 40 g uvařených prolisovaných zelených fazolek
| 1 lžíce bešamelové omáčky z hladké mouky a másla
| 120 ml mléka
| 1 vejce
| 2 žloutky
| máslo na vymazání kastrůlku
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Drůbeží vývar s fazolovou sedlinou:
V misce promíchejte fazolové pyré, bešamel, mléko, sůl, pepř a vetřete vejce a žloutky. Dobře promíchejte, přesuňte do máslem vymazaného kastrůlku a ve vodní lázni povařte zakryté 30 minut.
Sedlinu vyklopte, pokrájejte, naaranžujte na talíři spolu s hráškem a přelijte horkým vývarem. Polévku podávejte okořeněnou a posypanou trochou bylinek.
Fotky receptu Drůbeží vývar s fazolovou sedlinou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!