Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
![1/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Dunajská krůtí prsa:
600 g krůtích prsou
| 100 g drůbežích jater
| 400 g cibule
| 2 lžíce rajského protlaku
| 50 g sterilovaných žampionů
| 50 g sterilovaného hrášku
| 1 kostku masového nebo zeleninového bujónu
| olej, pepř, sůl
Postup přípravy receptu Dunajská krůtí prsa:
Maso nakrájejte na řízky, naklepejte, osolte a opepřete, pak opečte na rozpáleném oleji po obou stranách. Maso vyjměte, ve výpeku osmažte cibuli nakrájenou nadrobno, přidejte rajský protlak, nakrájená játra, scezený hrášek a žampiony. Kostku bujónu rozpusťte v horké vodě a přilijte ke směsi, krátce poduste a osolte. Podávejte s dušenou rýží nebo bramborami.
Fotky receptu Dunajská krůtí prsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!