Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![6.26/10, hlasovalo 72 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.26/10, hlasovalo 72 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 72 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušená játra na cibulce:
600 g jater
| 80 g tuku nebo sádla
| 1 středně velká cibule
| 1 lžička hladké mouky
| 1/2 lžičky kmínu
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Dušená játra na cibulce:
Játra nakrájíme na tenčí kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme ji na pánvi na tuku. Poté co zesklovatí přidáme játra, pepř, kmín a za stálého míchání dusíme ve vlastní šťávě, dokud nejsou propečená. Rozkrojíme kousek jater. Pokud není krvavý, je hotový a můžeme játra přendat do teplé mísy. Zbylou šťávu v hrnci zaprášíme hladkou moukou, zasmahneme, podlijeme asi 3 lžícemi vody a přelijeme přes játra. Necháme provařit. Solíme až na talíři, aby játra neztvrdla. Podáváme s rýží nebo brambory.
Fotky receptu Dušená játra na cibulce:
Fotky vložil: MichelePrg,Marci7,damami,martikam,Ježíšek,,Natural