Vložil: | Hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: |
![5.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené biftečky :
750 gramů svíčkové,
| sůl,
| 5 zrnek drceného pepře
| 30 gramů mouky
| tuk na smažení,
| máslo
| 40 gramů cibule
| trocha vývaru nejlépe z kostí
Postup přípravy receptu Dušené biftečky :
Ze svíčkové si nakrájime bifteky, naklepeme (spíše nožem nebo velmi jemně paličkou aby se moc neroztlouklo a nepustilo hodně šťávy), osolíme, opepříme, obalíme je v mouce a na rozpáleném tuku opečeme na každé straně přibližně tři minuty. Opečené bifteky vložíme do hrnce s jemně nakrájenou a na másle osmaženou cibulkou, zalijeme je vývarem, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka. Udušené bifteky poléváme omáčkou a podáváme nejlépe s opečeným bramborem.
Fotky receptu Dušené biftečky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!