Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Dušené jehněčí na celeru a cibuli

fotka Dušené jehněčí na celeru a cibuli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Dušené jehněčí na celeru a cibuli:

3 lžíce olivového oleje  | 2 stonky řapíkatého celeru  | 375 g naložených cibulek  | 1 kg jehněčí kýty nebo plece bez kosti  | 2-3 snítky rozmarýnu  | 2 bobkové listy  | 4,5 dl kuřecího vývaru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Dušené jehněčí na celeru a cibuli:

V zapékací nádobě rozehřejeme olej. Přidáme pokrájený celer a cibulky a při mírné teplotě 5 minut smažíme. Přidáme na kousky pokrájené maso, polovinu rozmarýnu, bobkové listy a podle chuti sůl a pepř. Při střední teplotě vše smažíme, dokud není maso po všech stranách dohněda. Přilijeme vývar a dostatečné množství vody, aby bylo maso ponořené. Hrnec zakryjeme pokličkou a při mírné teplotě vaříme asi 1 hodinu. Vyjmeme a vyhodíme bylinky. Hotový pokrm ozdobíme zbývajícím rozmarýnem a podáváme.


Fotky receptu Dušené jehněčí na celeru a cibuli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené jehněčí na celeru a cibuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !