Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
VYSTARTOVALA
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.04. 2025
Dnes má svátek Dušan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou

fotka Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou:

2 velké pomeranče  | 4 steaky z jehněčí kýty  | 1 lžíce oleje  | 6 jarních cibulek  | 1,5 dl kuřecího vývaru  | 25 g hnědého cukru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou:

Pomeranče oloupeme, kůru najemno pokrájíme, 5 minut povaříme ve vodě a scedíme. Steaky osolíme a opepříme. V předehřátém woku nebo pánvi na smažení rozehřejeme olej. Smažíme na něm steaky tak, aby na obou stranách zhnědly. Vyjmeme je. Přidáme do pánve pokrájené cibulky a smažíme vše další 3 minuty. Pak přidáme pomerančovou šťávu z obou pomerančů, vývar, hnědý cukr, pomerančovou kůru a podle chuti sůl a pepř. Zakryjeme pánev pokličkou a při mírné teplotě vše 40 minut povaříme, aby maso změklo.


Fotky receptu Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice