Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené krevety:
25 dkg krevetek
| 1 lžíce žlutého vína, škrobu
| 1 vejce
| 2 lžíce sádla
| 1 hrst špenátu
| sůl, Wei-su,
| 1 naběračka vývaru
| olej
Postup přípravy receptu Dušené krevety:
Krevetky dáme do porcelánové misky, přidáme vejce, sůl, škrob a promícháme. Po kouskách vkládáme na pánev, osmažíme po obou stranách krátce a přidáme sádlo, vývar, lístky špenátu, sůl, Wei-su, žluté víno a povaříme. Zahustíme máčeným škrobem a dusíme. Poté dáme na teplou mísu a zakapeme olejem.
Fotky receptu Dušené krevety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!