Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené kuře v kyselém zelí

fotka Dušené kuře v kyselém zelí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Dušené kuře v kyselém zelí:

1 kuře  | 500 g kysaného zelí  | 1 velká cibule  | 1 feferonka  | 1 červená kapie  | 100 g slaniny  | 2 lžíce oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Dušené kuře v kyselém zelí:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a na ni dáme kysané zelí i s nálevem. Kuře naporcujeme, osolíme a dáme zprudka po všech stranách osmahnout na nakrájenou a rozškvařenou slaninu. Přidáme je k zelí, ochutíme nakrájenou feferonkou a společně pod poklicí dusíme do poloměkka. Nakonec dáme na kostičky nakrájenou kapii a dodusíme doměkka. Podle potřeby během dušení podlijeme vodou a zamícháme. Podáváme s rýží nebo těstovinami.


Fotky receptu Dušené kuře v kyselém zelí:

Dušené kuře v kyselém zelí
Dušené kuře v kyselém zelí
Dušené kuře v kyselém zelí
Fotky vložil: BADAČA,kozaroza 
Hodnocení receptu Dušené kuře v kyselém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !