Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené mušle Kauri:
20 dkg sušených mušlí
| 1 lžíce sójové omáčky, žlutého vína, Wei-su, máčeného škrobu
| 1 menší cibule
| 1 pórek
| 3 lžíce sádla
| 1 naběračka vývaru
| olej, sůl, petrželová nať
Postup přípravy receptu Dušené mušle Kauri:
Cibuli a pórek nakrájíme na kostičky a krátce osmahneme. Přidáme namočené mušle, sójovou omáčku, žluté víno, sůl, Wei-su. Krátce povaříme a zahustíme máčeným škrobem a před dohotovením zakápneme několika kapkami oleje a ozdobíme petrželovou natí.
Fotky receptu Dušené mušle Kauri:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!