Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 10.11. 2024
Dnes má svátek Evžen
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené rybí vnitřnosti

fotka Dušené rybí vnitřnosti
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Dušené rybí vnitřnosti:

všechny použitelné vnitřnosti a maso z hlavy kapra  | asi 1 porek  | 6 stroužků česneku  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička zázvoru  | necelá lžička solamylu  |  sůl  | asi 2 lžíce oleje na smažení

Postup přípravy receptu Dušené rybí vnitřnosti:

K přípravě jídla použijte běžně užívané vnitřnosti z kapra včetně mlíčí nebo jiker a navíc plovací měchýř a střívka. Přidejte i maso z hlavy. Před přípravou na ohni musíte zvlášť upravit střívka a měchýř. Střívka a plovací měchýř rozstřihněte nůžkami, dejte do misky, zasypte solí, pečlivě pro mněte a pak propláchněte teplou vodou. To opakujte dvakrát až třikrát. Nakonec zalijte střívka octem, zasypte solí, promněte a opláchněte studenou vodou. Delší střívka přestřihněte na kratší kousky. Do pánve nalijte olej a do horkého oleje přidejte spodní, bílou část pórku šikmo nakrájenou na proužky. Krátce osmažte a hned přidejte všechny vnitřnosti a maso z hlavy. Smažte na prudkém ohni tak dlouho, až se voda, kterou vnitřnosti pustí, úplně vysmaží. Přitom je opatrně obracejte špachtlí. Potom přidejte sojovou omáčku, polovinu česneku nakrájeného na plátky, sůl, zázvor a přibližně 8 lžic vody. Pánev přikryjte pokličkou a duste na prudkém ohni asi 5 minut. Pokud se voda vyvaří, přidejte další, aby byly vnitřnosti částečně ponořené. Nakonec přidejte do pánve zbylý česnek a zelenou část pórku. Šťáva nemá být vodnatá, a proto ji zahustěte lžičkou Solamylu rozmíchanou asi se dvěma lžícemi vody. Po zhoustnutí šťávy obsah pánve protřepte, oheň vypněte a jídlo hned podávejte s rýží nebo s chlebem.


Fotky receptu Dušené rybí vnitřnosti:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené rybí vnitřnosti
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !