Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené vepřové maso po provensálsku

fotka Dušené vepřové maso po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Dušené vepřové maso po provensálsku:

4 vepřové kotlety  | 1 cibule  | 300 g mrkve  | 100 g slaniny  | 3 lžíce oleje  | 2 snítky tymiánu  | 2 snítky rozmarýnu  | 200 ml bílého vína  |  máslo  |  sůl,pepř

Postup přípravy receptu Dušené vepřové maso po provensálsku:

Kotlety rozklepeme, osolíme, opepříme.
Na rozehřátém oleji je opečeme. Vyjmeme je a ve výpeku orestujeme kolečka mrkve a měsíčky cibule s nudličkami slaniny.
Kotlety vrátíme do kastrolu, přidáme lístečky tymiánu a rozmarýnu. Vše podlijeme a dusíme doměkka.
Kotlety vyjmeme, mrkev osolíme, opepříme a zjemníme máslem.


Fotky receptu Dušené vepřové maso po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené vepřové maso po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !