Postup přípravy receptu Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí:
Na pánev dáme olej a kmín, zahřejeme. Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a restujeme do růžova. K tomu přidáme na proužky nakrájený česnek. Když česnek začne vonět, bez oleje přendáme česnek a cibuli do hrnce ve kterém budeme dusit.
Maso nakrájíme na kostky 3 x 3 cm. Na oleji po cibuli a česneku osmažíme. Osmažené maso přendáme do kastrolu. V oleji na pánvi osmahneme hořčici a přidáme asi 0,5 l vody. Když začne vařit - přelijeme do kastrolu , osolíme a opepříme. Maso dusíme doměkka. Na závěr zahustíme moukou.
Podáváme např.s noky z bramborového těsta - v obchodech pod značkou La Capannina v balení po 500g, nebo s rýž
Fotky receptu Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!