Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené vepřové slezinky

fotka Dušené vepřové slezinky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 31

Použité suroviny receptu Dušené vepřové slezinky:

1/2 kg vepřových slezinek  | 5 dkg tuku  | 1 cibule  | 1 lžička hl. mouky  | 1 stroužek česneku  | dle chuti: tymián a sůl

Postup přípravy receptu Dušené vepřové slezinky:

Slezinky odblaníme, propláchneme a nakrájíme na 2 cm široké proužky. Na rozehřátém tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme slezinky, osmahneme, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodou, přidáme tymián a dusíme. Hotové slezinky osolíme a dochutíme česnekem. Podáváme s brambory nebo rýží.


Fotky receptu Dušené vepřové slezinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené vepřové slezinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !