Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený kapr

fotka Dušený kapr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Dušený kapr:

4 podkovy z kapra  | 3 lžíce oleje  | 2 lžíce hladké mouky  |  kapary  | 100 ml suchého bílého vína  | 250 g sherry rajčátek  |  petrželová nať  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Dušený kapr:

Rybu opepříme, osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Podlijeme bílým vínem, přidáme rozpůlená rajčátka a kapary. Když se víno vsákne, podlijeme trochou vody a krátce podusíme. Dosolíme a dochutíme pepřem. Omáčku můžeme zjemnit přidáním kousku másla. Ozdobíme snítkou petrželové nati.


Fotky receptu Dušený kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušený kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
    Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles